SBB NIEUWS

Mantelovereenkomst collectieve surveillance

SBB NIEUWS MANTELOVERENKOMST
SBB sluit nieuwe overeenkomst met G4S-FSS af

Namens het voltallige bestuur van Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen ’s-Hertogenbosch (SBB) verheugt het mij u te kunnen melden dat we voor de collectieve surveillance een nieuwe mantelovereenkomst met G4S en FSS hebben afgesloten. In deze overeenkomst zijn betere afspraken over de dienstverlening gemaakt. Zo zult u voorzien worden van betere rapportages, welke online beschikbaar komen. Daarnaast zal de digitale community ook algemene informatie verschaffen over veiligheidsaspecten in de stad.

De rol van SBB verandert niet. Wel hebben we nu ons streven om meer als stedelijke verbinder in communicatie over veiligheid op te treden, in concrete afspraken vastliggen. Wat er wel verandert is de huisstijl en website van SBB. Deze waren verouderd en aan opfrissing toe. Binnen niet afzienbare tijd zullen wij u het nieuwe logo en de nieuwe website presenteren.

Binnenkort zullen namens SBB medewerkers van G4S of FSS u benaderen voor een afspraak. Zij kunnen en zullen u veel meer laten zien dan ik kan verwoorden. Bovendien zal het grootste deel van u aangenaam verrast worden door de nieuwe tariefstructuur. Helder, transparant en vaak voordeliger.

Voor nu wens ik u een plezierig gesprek met de mensen van G4S of FSS en vertrouw ik op een prettige voortzetting van de samenwerking.

Martien van den Bouwhuijsen,
Voorzitter.